Evenimente

bulletin blog

Invitatul nostru, conf. univ. dr. Marcel Muntean

22 mar.2015

În duminica a IV a din Postul Mare, după Slujba Vecerniei, de la ora 18, ne-a vorbit despre "Teologia reprezentării iconografice a Sf.Ioan Botezătorul",patronul nostru spiritual, conf. univ. dr. Marcel Muntean de la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Cluj Napoca, Doctor al Universităţii de Artă şi Design din Cluj-Napoca 2006 şi al Universităţii din Atena 2008.

Despre eveniment
bulletin blog

Grupul Maria

18. ian 2015

În duminica din 18 ianuarie 2015 răspunsurile la Sfânta Liturghie au fost date de Grupul Maria.

Despre eveniment
bulletin blog

Oaspeti de seama

14 dec. 2014

În duminica din 14 decembrie 2014 răspunsurile la Sfânta Liturghie au fost date de elevii clasei a II a A de la Seminarul Teologic Ortodox Cluj care la finalul slujbei au susţinut un frumos concert de colinde.

Despre eveniment
bulletin blog

Dr. Paul Siladi in parohia noastră

5 oct. 2014

Duminică 5 octombrie 2014 în parohia "Sf. Ioan Botezătorul" din cartierul clujean Europa (str Eugen Ionesco nr.47) a rostit un cuvânt de învătătură directorul Radio Renaşterea dr. Paul Siladi iar mai apoi a avut loc prezentarea cărţii „Ortodoxia în Occident. 10 convertiri“ semnată de Paul Siladi.

Despre eveniment
bulletin blog

Al doilea hram

31 aug 2014

Parohia ortodoxă "Sf. Ioan Botezătorul" din cartierul clujean Europa şi-a serbat hramul, duminică 31 august 2014, în prezenţa decanului Facultaţii de Teologie Ortodoxă din Cluj Napoca, pr.prof.univ.dr. Vasile Stanciu.

Despre eveniment
bulletin blog

Invitatul nostru, pr.Teofil Tia

3 aug.2014

Duminică 3 august 2014 în Parohia "Sf. Ioan Botezătorul" din cartierul clujean Europa a slujit, de la ora 18, Paraclisul Maicii Domnului și a susţinut o cateheză Pr. prof.univ. dr. Teofil Tia, duhovnicul Facultăţii de Teologie Ortodoxă a Universităţii „Babeş-Bolyai“ din Cluj-Napoca, profesor la Catedra de Teologie Pastorală.

Despre eveniment
bulletin blog

Primul hram

22 iun.2014

Duminică, 22 iunie 2014, în Parohia "Sf. Ioan Botezătorul" din cartierul Europa a fost sărbătorit primul hram al acestei parohii nou înfiinţate. Sf. Liturghie a fost săvârșită de un sobor de preoţi şi diaconi din care a făcut parte şi exarhul mănăstirilor din Arhiepiscopia Clujului, pr. arhim. Dumitru Cobzaru iar răspunsurile la strană au fost date de Grupul "Maria".

Despre eveniment
bulletin blog

Sfinţirea capelei

10 apr. 2014

IPS Andrei a sfinţit joi, 10 aprilie 2014, capela noii parohii „Sfântul Ioan Botezătorul“ din cartierul clujean Europa, informează Ziarul Lumina, Ediţia de Transilvania.

Despre eveniment

DRAGI CREDINCIOŞI,

vă invităm cu mare drag să participaţi la slujbele pe care le oficiem în capela amenajată temporar de pe strada Eugen Ionescu, nr 47, bloc C1.

DOXOLOGIA

Puteţi redirecţiona

2% din impozitul pe venit pentru ridicarea bisericii noastre

Descarcă formular